RAPIBO Surveys

 • Rapibo Surveys är ett automatiskt enkätsystem som sänder mail till dina avresta gäster. Gästernas svar på mailet sammanställts i realtid till rapporter. Enkelt kan du sedan följa upp hur bra ni når era mål.

  Inget manuellt arbete

  Allt sker automatiskt. Om du vill kan du koppla systemet till ditt bokningssystem så att allt sker utan någon handpåläggning.

  Anpassat för hotell

  Systemet är byggt från grunden för hotell. Du kan enkelt lägga upp och ändra dina frågor. Det finns också en mängd standardfrågor att välja mellan för att göra det ännu enklare att komma igång.

  Gör som över 60 andra hotell

  Vi har över 50 hotell anslutna. Vi har sänt ut mer än 19000 enkäter och svarsfrekvensen är hög, just nu 22%. Det gör att du kan vara säker på att du får en bild av verkligheten som stämmer.

  Jämför

  Du kan jämföra dina resultat över tiden. Enkelt väljer du vilka perioder du vill jämföra och på så sätt sporra dina medarbetare (och dig själv) med att ständig förbättra er.

  Och kanske ännu mer spännande. Du kan jämföra med alla andra hotell som använder Rapibo Surveys. Tänk att äntligen kunna mäta din verksamhet mot ett representativt urval av hotellsverige!

  Larmar när nåt gått riktigt snett

  Ibland blir det ju inte alls som vi tänkt oss och en missnöjd gäst lämnar hotellet. Om du vill kan du ställa in systemet att larma för en enkät där gästen lämnat kritik eller bett om att bli kontaktad. På så sätt ökar chansen att ni kan reparera skadan i tid.

  Kontakta oss för ett gratis test

  På ett ögonblick (eller två...) sätter vi upp en miljö för dig att pröva. Vi vågar lova att du är igång och skickar din enkät inom en timme från din första kontakt med oss. Det bästa av allt, vi bjuder på 60 dagars användning utan förpliktelser.

  Kontakta oss nu

Fördelar

 • Du kan snabbt och enkelt få reda på vad din gäst tyckte om boendet.
 • Klar och enkel statistik.
 • Enkel administration.
 • Mycket högre svarsfrekvens.